Estrada

Kakav preokret: Severina objavom fotografije stavila tačku na glasine

Suprug popularne hrvatske pjevačice Severine, Igor Kojić, danas slavi 33. rođendan.

Severina Kojić - Instagram

“Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi”, napisala je Severina na svom Instagramu.

Objavila je i zajedničku fotografiju s Igorom, a njena objava je u kratkom roku prikupila gotovo 20.000 lajkova i stotine komentara.

“To Seve, nek’ crknu dušmani. Vjeruj u ljubav”, bio je jedan od komentara.

Naime, Severinina fotografija s Kojićem mnoge je iznenadila s obzirom na to da je pjevačica zadnju zajedničku fotografiju objavila još u aprilu, a mediji u regionu uveliko špekuliraju o njihovom razvodu.

Pratitelji su primjetili i javnu nesuglasicu na Instagramu kada su nakratko prestali pratiti jedno drugo na toj društvenoj mreži kada je Severina optužila roditelje svog supruga da se petljaju u njen brak.

No, kako Jutarnji list piše, iz bliskih izvora saznaju da u takvim napisima nema istine. Par je u dobrim odnosima, samo trenutno žive razdvojeno.

Otkako se vratila iz Beograda gdje je provela karantin, Severina često boravi u Splitu, a trenutno je u Zagrebu, dok bi uskoro trebala otputovati na ljetovanje, prenosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh