Estrada

Nije mogla da obuzda suze: Paparaci uhvatili Kim i Kanjea zajedno prvi put nakon skandala — i bilo je burno

Najpoznatija rijaliti zvijezda na svijetu pružila je javnu podršku suprugu zbog njegovog duševnog stanja nakon incidenta prošle sedmice, ali daleko od toga da je među njima sve idealno sudeći po ovim fotografijama.

Kim i Kanje - Profimedia

U proteklom periodu Kanje Vest je boravio na jednom ranču u Vajomingu, gdje provodi vrijeme u društvu prijatelja, a kako javljaju američki mediji, tamo ga je posjetila supruga Kim Kardašijan.

Kim i Kanje – Profimedia

Kim i Kanje – Profimedia

U svjetlu njihovih nedavnih problema, bilo je očekivano da ovaj susret neće biti među njihovim najprijatnijima, a paparaci su uspjeli da uslikaju poznati par u automobilu tokom njihovog povratka iz jednog restorana brze hrane. Na fotografijama koje su tom prilikom nastale, Kim je uplakala i jasno je da su Vestovi uhvaćeni usred žučne rasprave.

Podsjetimo, nakon što je na svom prvom političkom skupu u okviru kampanje za predsjednika Amerike reper i dizajner Kanje Vest pričao o svojoj privatnosti i o tome kako je njegova supruga Kim Kardašijan navodno umalo abortirala u svojoj prvoj trudnoći, ali i plakao i dao neke bizarne izjave, drama se prelila na društvenu mrežu Tviter.

Vest je u tvitovima koje je kasnije obrisao taštu Kris Džener nazvao Kris Džong-Un, aludirajući na sjevernokorejskog diktatora, zabranio joj da viđa četvoro djece koju on ima s njenom kćerkom Kim, otkrio da vjeruje da je supruga “prešla granicu” s reperom Mikom Milom, da žele da odvedu u bolnicu i zaključaju, da je Kris Džener prodala medijima snimak se*sa Kim Kardašijan, da ju je natjerala da se fotografiše naga za Plejboj…

Nakon ove tirade, oglasila se Kim Kardašijan, koja je podsjetila na Vestove probleme.

— Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ili je imao takvu voljenu osobu u životu, zna koliko je to komplikovano i bolno da se shvati. On je sjajna, ali komplikovana osoba čije se riječi ponekad ne podudaraju s njegovim namjerama — istakla je ona, između ostalog.

Nakon ovog saopštenja Kardašijanove, Kanje joj se javno izvinio i zahvalio na podršci koju mu uvijek pruža, prenosi “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh