Estrada

Severina uživa u rodnom Splitu: Pozirala u bijelom bikiniju s prijateljicama

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica Severina Kojić ovih dana odmara u svom rodnom Splitu. Pjevačica ne krije koliko uživa u svim momentima s dragim ljudima, pa ih rado i gotovo svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu.

Severina i drugarice u bikiniju - Instagram

“Dobro jutro, anđeli”, napisala je Severina i ispozirala u bijelom bikiniju. Potom je objavila i fotografiju sa svojim prijateljicama na kojoj su oživjele scenu iz “Charliejevih anđela”.

Severina je u rodnom gradu od početka mjeseca gdje se odmara i puni baterije, a najviše se druži sa svojom prijateljicom fotografkinjom Sonjom Dvornik.

“Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi šta skuva ću izist…”, napisala je Seve kada je napokon, nakon nekoliko mjeseci izolacije i života u Beogradu, došla u svoj Split.

Ono što je interesantno jeste da do sada Severina nije viđena sa suprugom Igorom Kojićem koji većinu svog vremena, sudeći bar po fotografijama, provodi u Srbiji. Osim toga, Kojić nije viđen ni na njenom koncertu u Splitu.

Hrvatski i srbijanski mediji već neko vrijeme pišu o problemima u braku, no oni na društvenim mrežama i dalje prate jedno drugo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh