Estrada

NA RUBU EGZISTENCIJE: Selma Bajrami živi od socijalne pomoći?

Folk pjevačica Selma Bajrami već nekoliko godina živi u Beču, gdje joj ne “cvjetaju ruže”.

Selma Bajrami - Instagram

Kako pišu mediji, nekadašnja muzička zvijezda nema stalne prihode u Austriji, pa je od prošle godine postala korisnik socijalne pomoći koja se u toj državi dodjeljuje samohranim roditeljima.

Kako se dalje navodi, socijalna pomoć koju dobija kao samohrani roditelj nije velika. Bajramijeva se ne žali da teško živi, ali kaže da bi joj u Bosni bilo lakše.

Inače, pjevačica je i dalje u lošim odnosima s bivšim mužem Mujom, ocem njenog sina. Njih dvoje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik, čak se ni oko odgajanja djeteta ne slažu.

Nisam sigurna da li joj daje alimentaciju, mislim da ne, jer imaju podjeljeno starateljstvo. Ako se ova situacija ne smiri do kraja ljeta, ubijeđen sam da će se Selma vratiti u Bosnu jer ne može da ostane u Beču s tako malim mjesečnim primanjima – rekao je sagovornik.

Pjevačica se nije oglašavala povodom ove priče, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh