Estrada

Jennifer Aniston objavila fotku svog prijatelja: “Nosite proklete maske…”

Influencerica Chiara Ferragni koja je još u martu i aprilu iz rodne Italije pokušavala upozoriti na razornost covida-19 joj je zahvalila u komentarima

Jennifer Aniston - Instagram

Slavna glumica Jennifer Aniston objavila je fotografiju svog prijatelja koji se nalazi u bolnici nakon što se zarazio koronavirusom.

“Ovo je naš prijatelj Kevin. Potpuno zdrav, nijedan drugi problem sa zdravljem. Ovo je covid. Ovo je realnost. Ne možemo biti toliko naivni da mislimo da možemo biti jači od ovoga. Ako želimo ovo pobijediti, a želimo, zar ne, nosite proklete maske. Samo se sjetite onih koji su već patili zbog ovog užasnog virusa. Učinite to zbog svoje porodica. I ponajprije zbog sebe. Covid napada svaku dob”, napisala je glumica.

“P.S. Ova fotografija je snimljena u aprilu. Hvala bogu, sad se skoro sasvim oporavio. Hvala na molitvama”, pojasnila je.

“Jen, hvala što podižeš svijest ljudi”, poručila joj je, prenosi “Fokus“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh