Estrada

Tanja Savić doživjela nervni slom?

Srbijanska pjevačica Tanja Savić je nedavno navodno imala nervni slom jer više nije mogla da podnese razdvojenost od djece koja su u Australiji sa ocem..

Tanja Savić - ekskluziva

Srbijanska pjevačica Tanja Savić je nedavno navodno imala nervni slom jer više nije mogla da podnese razdvojenost od djece koja su u Australiji sa ocem, a ona zbog trenutne situacije u cijelom svijetu ne može da ode da ih vidi.

Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je cijeli preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan – rekao je izvor.

Toliko je bila potresena da nije htjela ništa da jede, jedva smo je natjerali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dječak duva svećice, doživjela je nervni slom. Bukvalno je pomodrila u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su sjeli u automobil i odvezli je kod ljekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek poslije je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su djeca sve na svijetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče liježe sa suzama i budi se uplakana. Grehota – izjavila je za gore pomenuti medij Tanjina komšinica.

To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvijek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvijek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomjerim nastupe – izjavila je pjevačica, prenosi “Star“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh