Estrada

Britney Spears: “U bolnicu su me smjestili protiv moje volje, prisilili su me da pijem lijekove”

Slavna pjevačica je novim izjavama šokirala cijeli svijet.

Britney Spears - ste.india.com

“Pop princeza” i jedna od omiljenih tinejdž zvijezda devedesetih godina Britni Spirs (39) je otkrila da su je prošle godine hospitalizovali protiv njene volje i da su je prisilili da pije lijekove od kojih joj je bilo loše.

Pjevačica je šokirala javnost svojom izjavom, a cijelu priču je potvrdila i njena majka Lin Spirs koja kaže da je Britni pod potpunom kontrolom svog oca već 13 godina.

Pjevačica je po mišljenju mnogih obožavatelja žrtva grupe ljudi, u kojoj se nalaze njeni menadžeri, izdavačka kuća i porodica, a to sve traje od njenog djetinjstva.

Godine 2007. pjevačica nije mogla da izdrži pritisak i tada se dogodio čuveni nervni slom slavne pjevačice, a fotografije na kojima sama sebi brije glavu su obišle svijet.

Nakon što je bila hospitalizovana, Džejmi Spirs, njen otac je zatražio trajno starateljstvo nad kćerkom. U tome je i uspio i dobio starateljstvo na temelju njene nesposobnosti za donošenje sopstvenih odluka i rane demencije.

Od 2008. godine sve njene nekretnine, novčana sredstva i sve veće životne odluke pjevačice stavljene su pod kontrolu njenog oca i advokata Endrua Valeta. Britni ne raspolaže svojim novcem, već dobija sedmični džeparac.

Ne smije sama da vozi automobil, da se uda, da glasa itd. Britni je čak na sudu ispričala da je htjela dijete s dečkom Semom, ali da joj je otac zabranio to, pa su sada njeni obožavatelji sve odlučniji da joj pomognu. Oni su pokrenuli pokret #FreeBritney na društvenim mrežama kako bi je oslobodili kontrole njenog oca i kako bi ponovo imala normalan život i nenarušena lična prava, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh