Estrada

Slijedi mu kazna? Miki Mećava vraćen u kovid bolnicu

Kako su ranije prenijeli mediji, srbijanski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, pobjegao je iz kovid bolnice “Arena”, kao i da policija traga za njim.

Miki Mećava - Screenshot

On se naknadno oglasio i objasnio da je nakon 14. dana napustio bonicu, kao i da se samo jedan doktor nije slagao sa njegovim izlaskom.

Kako “Blic” prenosi, tri dana nakon bjekstva iz specijalne kovid bolnice, Miki Mećava je uhvaćen i vraćen u “Arenu” gdje je prethodno bio na liječenju.

Kako dalje ovaj list navodi, o slučaju je obavješteno tužilaštvo, a na teret mu se stavlja krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Obradović je danas pronađen i priveden, smješten je ponovo u privremenu kovid bolnicu “Arena” i o slučaju je obavješteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Osumnjičen je da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima – rekao je izvor, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh