Estrada

Pjevač Miki Mećava pobjegao iz Covid bolnice u Beogradu: Policija traga za njim

Miki Mećava je u bolnici bio jer je pozitivan na koronavirus.

Miki Mećava - Screenshot

Danas je oko 18:30 sati iz Covid bolnice “Arena” u Beogradu bez odobrenja i bez zaštitne opreme izašao Milan Obradović (58), poznatiji kao Miki Mećava, pišu srbijanski mediji.

Miki Mećava je u bolnici bio jer je pozitivan na koronavirus.

Policija traga za njim nakon što je pobjegao iz bolnice.

Posljednja tri, četiri dana sam dosta bolje. Ovo mi je dvanaesti dan u bolnici, ali ovo do sada nisam doživio – rekao je on juče za “Premijeru” i dodao:

Krenuo sam do Prokuplja i mislio sam da me je malo uhvatio vetar. Međutim ne. Krenula je temperatura, amplituda je bila 37, pa je čak išla do 39,5. Imao sam velike groznice. Javio sam se u Covid ambulantu, a rezultati su pokazivali da sam negativan. Uradio sam i rendgen pluća, gdje je pokazano da su mi i pluća čista. Mora da se uradi skener, a ne rendgen i tada sam shvatio da su mi pluća zaražena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh