Estrada

Severina otela sina, ne vraća ga ocu i niko ne zna gdje su?

“Čim je sud dodijelio starateljstvo Milanu, Severina je trebalo da mu vrati Aleksandrov pasoš, ali to nije uradila. Sada on brine da nije odvela njihovog sina van Hrvatske, iako i dalje vlada pandemija koronavirusa”.

Severina Kojić - ATV

Severina otela sina, prvi su redovi novinskih napisa koji su osvanuli u štampi u regionu. Iako su svi mislili da je u turbulentnoj priči između Severine i Milana Popovića došlo do smirenja i da će razum prevladati, bura je ponovo započela, piše “Hello”.

Severina otela sina, piše štampa, a šta se zaista dešava? Naime, kako piše “Informer“, Severina punih devet dana nije vratila mališana ocu, iako je dogovor bio drugačiji.Podsjećanja radi, prema odluci suda, pjevačica može da viđa sina dva puta sedmično po podne, svaki drugi vikend od subote ujutru do nedjelje uveče, kao i dvije sedmice tokom raspusta. Međutim, izgleda da je tu odluku prekršila.

Aleksandar je početkom ljetnjeg raspusta proveo 14 dana kod majke, koja je pretprošlog vikenda trebalo da ga vrati ocu. To nije učinila! Otad je prošlo devet dana, a Severina se i dalje pravi luda! Pošto Milan ima puno starateljstvo nad dječakom, ovo se može smatrati otmicom“, priča izvor pomenutog lista i dodaje da na svu muku Severina ne odgovara Milanu na poruke i pozive, pa on ne zna gdje mu se sin nalazi.

Niko ne zna gdje su Severina i Aleksandar! Jedno vrijeme su bili u njenom stanu u Splitu i viđeni su na plaži. Popoviću je potom javljeno da ih je neko sreo u Zagrebu, ali otad im se gubi svaki trag! Severina ne odgovara na Milanove pozive, kao ni na pozive njegovih advokata. Zato ju je on prijavio za otmicu djeteta“.

Kako dalje navodi “Informer”, Milana Popovića brine i to što Severina još ima djetetov pasoš.

Čim je sud dodijelio starateljstvo Milanu, Seve je trebalo da mu vrati Aleksandrov pasoš, ali to nije uradila. Sada on brine da nije odvela njihovog sina van Hrvatske, iako i dalje vlada pandemija koronavirusa“, priča izvor.

A kako se dalje spekuliše, kada bude pronađena, postoji mogućnost da hrvatska pop zvijezda dobije zabranu prilaska djetetu.

Milan razmišlja da pokrene i sudski spor protiv Severine. Konsultovao se sa advokatima i rekli su mu da ima puno pravo da je tuži. U tom slučaju sud bi mogao da joj odredi potpunu zabranu prilaska Aleksandru jer ne poštuje njihovu prethodnu odluku“, završava priču izvor pomenutog lista.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh