Estrada

Da li je zgodniji od Mrke, procijenite sami: Prvi suprug Ane Bekute

Već godinama se Ana Bekuta ne razdvaja od Milutina Mrkonjića, pa su stekli i zajednički nadimak – Mrkuta. Ali, prije njega je Ana bila u drugoj vezi.

Ana Bekuta - Blic.rs

Na samom početku karijere je Ana Bekuta provela 10 godina u nevjenčanoj vezi sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom, prenosi “Alo!“.

Preja je osamdesete godine proveo u Njemačkoj i Americi, da bi se potom vratio u Srbiju gdje je riješio da živi od narodne muzike. Bend je oformio, ali je falila pjevačica, pa je raspisao oglas na koji se javila Ana Bekuta, tada Nada Polić.

Ansambl je, vjerovatno i po Ani, dobio ime ‘Anabe’, a ljubav između Ane i Preje je cvjetala sve do 1992. godine kada je Ana upoznala klavijaturistu Slobodana Šmakića i ostavila Preju, pa iz Šapca prešla u Beograd. Ljubav sa Šmakićem trajala je do 2000. godine, a onda je u Anin život ušao Mrka, sa kojim je dan danas u sretnoj zajednici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh