Estrada

Ana Nikolić pretjerala: Mnogi se pitaju gdje je ono zgodno tijelo, fali joj koji kilogram

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić nakon napornih treninga i zdrave ishrane uspjela je da dovede svoju liniju do savršenstva..

Ana Nikolić - Novi.ba

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić nakon napornih treninga i zdrave ishrane uspjela je da dovede svoju liniju do savršenstva, te svakodnevno svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežema, a pored pohvalnih komentara na račun njenog izgleda stižu i kritike.

Naime, Ana Nikolić je objavila fotografiju u haljini cvjetnog dezena, dok je pozirala sa naočarima na licu i u štiklama, prenosi “Blic“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

? #dress @unalatinaofficial

Objavu dijeli Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

“Prelijepa si”, “vau”, “bravo Anči”…. nizali su se komentari ispod Anine fotografije, a bilo je i kritika na račun njenih nogu, te mnogi komentarišu takođe da je Nikolićeva pretjerala sa mršavljenjem: “Stvarno si previše smršala”, “dodaj koji kilogram”, “gdje je ono zgodno tijelo”…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh