Estrada

Lidija Vukićević otkrila zbog koga dolazi u Sarajevo

Posljednjih sedmica atraktivna srbijanska glumica Lidija Vukićević redovan je gost Sarajeva. Violeta iz “Boljeg života” gdje god se pojavila plijenila je pažnju svojom ljepotom i harizmom, uvijek se rado slikala za uspomenu sa brojnim fanovima.

Lidija Vukičević / PR - Haber.ba

Većinom su to bili muškarci, dok su žene imale samo riječi hvale za njen izgled. Vukićević je uživala u ljepotama olimpijske planine Jahorine, ali i glavnog grada BiH.

– Violeta je poput vina. Što starija, to bolja – samo je jedan od komentara gošće hotela Lavina u kojem je bila redovan gost.

Odličan domaćin u BiH Lidiji je bila dugogodišnja prijateljica Slobodanka Vujan Boba. Ona se pobrinula da se glumica osjeća kao kod kuće i sigurno da će Lidija ponovo vrlo brzo put šehera.

Lidija Vukicevic / PR – Haber.ba

– Pravi razlog mog dolaska je kampanja za farmerke „Felicity“ koje je osmislila moja Boba sa kćerkom Majom Rončević. Tako da sam spojila ugodno s korisnim. Uradili smo slike za veliku kampanju koja počinje u julu, a istinski sam uživala na snimanju. U farmerkama Felicity stvarno se osjećam fenomenalno. Boba je još jednom pokazala da je najbolji domaćin. Držala me je kao malo vode na dlanu. Nakon posla malo smo proslavili i zapjevali u restoranu sa Brankom Sovrlić – kaže Lidija Vukićević.

Lidija Vukicevic / PR – Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh