Estrada

Trudna Ilda Šaulić zaražena koronavirusom

Ilda Šaulić navodno je na rođendanu brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će se za nekoliko mjeseci drugi put ostvariti kao majka.

Ilda Šaulić - Instagram

Ilda Šaulić navodno je na rođendanu brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će se za nekoliko mjeseci drugi put ostvariti kao majka. Kako bi bila mirna, tada se testirala i na koronavirus, pa prema pisanju domaćih medija – saznala da je pozitivna. Prema daljim navodima, nije imala nikakve simptome dok se nije testirala, a zatim je izgubila čulo ukusa i mirisa.

Temperaturu nije imala, ali svakako se odmah izolovala. Njen suprug i kćerka negativni su na koronu.

– Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala – tvrdi izvor.

– Izolovala se odmah, a njen suprug i kćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se osjeća, a gdje se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro osjeća, a sve drugo je manje bitno – dodaje on.

Podsetimo, Ilda i njen suprug Bojan prije četri godine postali su roditelji po prvi put. Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi voljela da rodi još djece, te da njena kćerka dobije brata ili sestru, piše “Kurir“.

Pjevačica se obratila svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram i potvrdila da je u blagoslovenom stanju, ali i da je zaražena koronavirusom.

– Dragi moji, imam sa vama da podijelim dvije vesti, jednu najljepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmjerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osjećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svjesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mjere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unaprijed na lijepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda – napisala je nasljednica Šabana Šaulića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh