Estrada

Strani mediji bruje o Romani: Kako opisuju pjevačicu

Kako je poznati list nazvao muzičku zvijezdu?

No image - Haber.ba

Nakon što su o pljačkama koje su izveli pjevačica i njen dečko pisali svi australijski mediji, sada je priču o njima prenio i britanski “Daily Mail”.

Velika muzička zvijezda Romana Panić, nažalost, nije dospjela u sve svjetske medije zbog pjevačkog umijeća nego zbog pljačke koju je organizovala sa svojim dečkom u Australiji.

O njoj su pisali svi australijski mediji, a sada je priču o pjevačici objavio i “Daily Mail”. Ipak, u britanskom listu Romana nije nazvana pjevačicom, već “genijalnom srbijanskom turistkinjom”.

“Srbijanski turisti koji su ostali bez novca na odmoru, smislili su genijalan plan”, piše “Daily Mail” i navodi imena Romane i njenog “prijatelja”.

Britanski list piše da je Romana uhapšena u Australiji, nakon što su ona i F. M. tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje tri bankomata u Brizbejnu i na taj način pokupili bankovne podatke od 35 osoba.

Dalje je opisana pljačka, označena kao “sofisticirana” i “genijalna”, spisak stvari koje je policija našla u Romaninom stanu i vrijeme izdržavanja kazne: Romana je osuđena na 12, a njen partner na 14 mjeseci, ali će oboje moći da izađu za nekoliko mjeseci, uslovno, prenosi “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh