Estrada

Andreana Čekić isprozivala rokera zbog Lazića,stala u kumovu odbranu

Folker Darko Lazić i roker Đorđe David već mjesecima se javno prepucavaju, a sada se u njihov sukob umješala i Andreana Čekić, kuma folk pjevača.

Alo

Naime, Čekićeva se nedavno rokeru obratila javno i žestoko mu zamerila što je njenog kuma nazvao „narkomanom koji se druži sa zmajevima“.

– Čitam da je Đorđe David proziva Darka Lazića i pominje neke zmajeve. Odakle on zna za zmajeve? Davide, Đorđe, bilo bi jako lepo kada bi objavio neku pesmu umesto što objašnjavaš kako vidiš zmajeve kada si drogiran, pa da konačno čujemo šta pevaš. Ili si ti od onih što troše kiseonik uzalud. Svi pametni, a rezultati nula – napisala je pevačica na svom Instagram nalogu, ali joj roker nije ostao dužan.

– Andreana, ko je to? Nemam nameru da komentarišem tu vrstu pevaljki niti njoj slične – kratko je poručio Đorđe David za Alo.

Podsetimo, sukob rokera i folkera traje otkako je David isprozivao Lazića da je pod dejstvom opijata izazvao saobraćajnu nesreću, a nastavio se i na snimanju emisije „Zvezde Granda“. Tako je roker nedavno optužio folkera da nije posvećen svojoj mentorskoj ulozi u takmičenju i da se na pojavljuje na probama jer je konstantno pod dejstvom opijata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh