Estrada

Jelena Karleuša uživa na moru: Nije mogla sakriti emocije, njega voli više nego Duška

Srpska pjevačica Jelena Karleuša ukrala je malo vremena za sebe, pa se zaputila na more, a društvo joj je radio njezin otac umirovljeni inspektor Dragan Karleuša, bivši suprug pokojne Divne Karleuše.

Svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila se je kako uživa na brodu te im je podijelila i par fotografija na kojima pozira u provokativnim pozama. Jelena na sebi ima crni topić dubokog dekoltea koji je naglasio njezine bujne grudi i lagane crne hlače s bijeli printom. Ležernu kombinaciju uspješno je zaokružila crnom dizajnerskom torbicom i trendy sandalicama.

Jelenu pratitelji na društvenim mrežama često optužuju da fotografije prije objave obrađuje u Photoshopu, no čini se kako ove koje je objavila na svom Instagram storyju nije retuširala.

Karleuša je fanovima podijelila i fotografiju na kojoj pozira s ocem. Pjevačica s njim ima jako dobar odnos, mada rijetko u javnosti priča o njemu te se često ne slika s njim, prenosi Net

View this post on Instagram

Tata❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh