Estrada

Sloba šokirao sve! u septembru zakazao vjenčanje, a sada totalni preokret: Ovo niko nije očekivao!

Pjevač Sloba Radanović slavi 30. rođendan, te je tom prilikom otkrio koji poklon je dobio od djevojke Jelene Đuričanin i li planira svadbu kako se već dugo spekuliše u medijima.

– Od osnovne škole nisam slavio rođendan. I moja djevojka mi je napravila iznenađenje sinoć, ali bih sačuvao za sebe njene želje – izbjegao je Radanović odgovor na pitanje šta mu je vjerenica Jelena poželjela za rođendan.

U medijima se spekuliše o datumu svadbe ovog pjevača, a on je otkrio da su pripreme u toku.

– Oženiću se sigurno! Vjenčanja će biti, ali 19. septembar, kako se pisalo, nije tačan datum. Imamo planove, ali ne još tačan datum – rekao je Sloba, pa otkrio i šta je dobio od izabranice za rođendan.

– Ona mi stalno nešto poklanja i stalno nešto kupuje, a pošto volim ove torbice, poklonila mi je jednu ovakvu torbicu – otkrio je Sloba,prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh