Estrada

Ne biste rekli da je ista osoba: Srpska pjevačica sada je prava bomba, ali iznenadit ćete se kada vidite kako je izgledala nekada

Srpska pop-folk pjevačica Katarina Živković popularna je i prezgodna crnka koja je trenutno jedna od najpoznatijih mladih izvođačica na srpskoj glazbenoj sceni.

Katarina Živković - Hellomagazin.rs

Iako trenutno reda hitove i puni klubove, kao mala se željela okušati u medicini pa je upisala medicinsku školu. No, kada je počela njegovati svoj talent pjevanja, sve je ostalo palo u vodu. Kao petnaestogodišnjakinja se 2005. prijavila na pjevački show “Zvezde Granda” gdje nije ostvarila velike uspjehe, ali je onda dvije godine nakon ušla u top deset i time postala poznata široj publici, piše “RTL“.

Prije deset je godina dobila poziv sa sudjelovanje u reality showu “Farma” gdje je postala prva ženska pobjednica tog realityja. Tada je izašla bogatija za 100 000 eura.

Najpoznatija joj je ljubavna veza bila ona s manekenom Branislavom Jankovićem kojeg je upoznala upravo u “Farmi”. Nakon showa su se čak i zaručili, ali je ljubav pukla četiri godine nakon.

No, još jedna stvar po čemu je pjevačica poznata su njezine plastične operacije i nevjerojatna promjena izgleda koju je napravila tokom godina godina. Iako je otvoreno priznala da je povećala grudi, njezino se lice u potpunosti transformiralo.

Katarrna Živković / Screenshot – Youtube

Upravo je i njezina doktorica na Instagramu objavila transformaciju koja je i više nego očita. “Promjena nakon postepenih nehirurških korekcija u smislu remodeliranja cijelog lica i mic po mic do najatratkivnijeg izgleda”, napisala je u opisu fotke koja je mnoge šokirala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh