Estrada

Vojvotkinja Kejt odlučna: Tužit ću svakog ko me uporedi s Megan

Članak koji je zasmetao vojvotkinji zbog koga je odlučila da tuži magazin, istakao je nekoliko činjenica o njenom odnosu s Megan Markl

No image - Haber.ba

Prošlog mjeseca magazin “Tatler” objavio je članak o vojvotkinji Kejt Midlton (Kate Middleton), zbog kojeg je porodica podigla tužbu. U tekstu se analiziraju detalji njenog odnosa s ostatkom porodice. Stručnjak kraljevske porodice Duncan Larkombe je govorio o ovoj situaciji.

Članak koji je zasmetao vojvotkinji zbog koga je odlučila da tuži magazin, istakao je nekoliko činjenica o njenom odnosu s Megan Markl (Meghan Markle), što je Kejt posebno zasmetalo.

Anonimni izvor blizak porodici je otkrio kako je Kejt preko glave da je upoređuju sa Megan koja više i nije dio njihove porodice. Nakon tužbe koju je podigla protiv magazina “Tatler”, Kejt je donijela odluku.

– Tužit ću svakoga ko me uporedi sa Megan – odluka je vojvotkinje od Kembridža.

Prema rečima Duncana, Kejt silno želi da zaustavi stalna poređenja između nje i Megan i smatra da su mediji otišli predaleko, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh