Estrada

Tajna poljupca Lepe Brene i Dragana Bjelogrlića

Nije mi bilo prijatno kada mi je reditelj Stanko Crnobrnja saopštio da Bjelu moram da poljubim u usta, onako filmski

No image - Haber.ba

Lepa Brena svojevremeno je na snimanju filma “Hajde da se volimo” trebalo da poljubi Dragana Bjelogrlića, a sada je priznala da joj je zbog toga bilo veoma neprijatno. Kada je na red došla scena u avionu, gde “pada” poljubac između nje i Bjele, Brena se oduzela.

– Uopšte mi nije bilo prijatno kada mi je reditelj Stanko Crnobrnja saopštio da Bjelu moram da poljubim u usta, onako filmski. Rekla sam mu da ne mogu, jer nisam glumica, na šta mi je Crnobrnja odgovorio: “Sada jesi i molim te da to bude pravi poljubac, ozbiljan i profesionalan” – otkrila je Brena za medije u Srbiji, prenosi “Avaz“.

– Zainatila sam se i odlučila da ne dramim mnogo, već sam stisla petlju i poljubila Bjelu. Sjećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neprijatno, ali mi je pao kamen sa srca kada mi je reditelj rekao da sam odlično odradila posao i da je sve delovalo prirodno – ispričala je pevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh