Estrada

Aleksandra Prijović hitno operisana

Interesantno je što je Aleksandra krenula na operaciju bez muža Filipa.

Aleksandra Prijović - E - Stock

Aleksandra Prijović je hitno operisana! Pjevačica je imala četiri mladeža koji su promijenili boju i počeli da rastu, pa je morala da potraži pomoć hirurga.

Kako mediji saznaju, ona o tome ni riječ nije rekla suprugu Filipu Živojinoviću, već je kod ljekara povela svog menadžera.

Aleksandra je poranila jer joj je operacija bila zakazana već u osam ujutru. Ona je bez trunke šminke u helankama i patikama izašla iz kuće i sela u džip, onaj koji je pazarila posle ukidanja vanrednog stanja i za koji je ‘pukla’ 160.000 eura. Ni na registraciji nije štedila, pa je doplatila oko 500 eura da bi na tablicama imala inicijale svog imena i prezimena!

Interesantno je što je Aleksandra krenula na operaciju bez muža Filipa. Ona nije rekla Filipu gdje ide jer je tog dana imao previše obaveza u svojoj novoj firmi, pa nije htjela da ga dodatno stresira.

Aleksandra ipak nije bila sama, društvo joj je pravio menadžer. Čim je stigla, vidjelo se da ima zavoj na nozi, pa je bilo jasno da je jedan mladež upravo odatle skinula.

Aleksandra je obazriva, pa je prije ulaska u kuću dezinfikovala ruke i potom otišla kod sina Aleksandra. Nakon toga više nije izlazila.

Aleksandra je skinula četiri mladeža. Dva na leđima, jedan na nozi i jedan iznad oka. Operacija je potrajala jer se ona plašila. Doktor i sestra su je ohrabrivali. Rekla je da zapravo ima strah od anestezije i da je riješila da se operiše samo zato što su mladeži počeli da mijenjaju boju i da rastu. Kada je završila sa operacijom, pričala je da jedva čeka da dođe kući kod sina i da legne jer joj srce lupa ubrzano – ispričala je djevojka za “Alo!” koja se našla u bolnici kada i Aleksandra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh