Estrada

Kako izgleda sestra Milice Todorović

Atraktivna srbijanska pjevačica Milica Todorović plijeni harizmom, a na estradi je jedna od vodećih po popularnosti.

Milica Todorović - Kurir.rs

Mnogi smatraju da je Milica jedna od najljepših na javnoj sceni, a rijetko ko zna kako izgleda njena mlađa sestra.

Naime, Anđela je jako lijepa. Dok je Milica poznata po tome da je plavuša, njena sestra preferira drugu boju kose, a crvena boja joj odlično stoji i to je jedino po čemu se razlikuju u izgledu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Imam najlepse sestre na svetu! Moje bogatstvo! Moja mladja seka @anzolii ??????

Objavu dijeli Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Milica je veoma ponosna na Anđelu, te često objavljuje njene fotografije, a zaista je teško odrediti koja od ove dvije sestre je ljepša, jer obje su posebne na svoj način.

Podsjetimo, Milica Todorović se nedavno našla u žiži medijskog interesovanja nakon što je raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, nakon čega se on oglasio i otkrio razlog raskida između njih dvoje.

– Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vrijeme – otkrio je Strugar za “Gloriju” i tako stao na kraj glasinama da nekadašnji par nije u dobrim odnosima, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh