Estrada

Karleuša provokativnim stajlingom od 4.000 evra “raspametila” fanove

Popularna pjevačica Jelena Karleuša u smjeloj haljini sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem raspalila je maštu mnogim pripadnicima jačeg pola.

Jelena Karleuša - Instagram

Karleuša se uputila na večeru sa prijateljima, a za tu priliku, kao i uvijek, skockala se tip top od glave do pete. Ona je promijenila frizuru, te su afro lokne dale poseban pečat njenom izgledu.

Jelena je bila u uskoj, dugoj haljini koja je istakla sve njene atribute, kao što su bujne grudi, uzak struk i duge noge, koje je otkrio šlic do boka.

Ona je za svoj stajlig iskeširala oko 4.000 evra, a svi su saglasni da pjevačica izgleda kao milion dolara.

Pjevačica je na nogama imala obuću poznate svjetske dizajnerke Džesike Rič, koja joj je ostavila nekoliko emotikona srculenaca u komentarima. Inače, poznata dizajnerka pored Jelene sarađuje i sa mnogim svjetskim zvezdama, pišu “Nezavisne“.

View this post on Instagram

Dinner time ? In @prettylittlething ?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh