Estrada

Sin slavne starlete izjavom o majci prvo nasmijao, pa zabrinuo sve

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan nasmijala je sve kada je objavila šta je dobila od četvorogodišnjeg sina Sejnta Vesta na Dan majki.

Kim Kardashian - PopSugar

Mnoge je oduševio gest, a kada su pročitali šta piše nisu mogli da se ne nasmiju. Kardašijankin četvorogodišnji sin pisao je o svojoj majci, ali na veoma neobičan način, prenosi “Telegraf“.

On je napisao da Kim ima dvije godine, na šta je odreagovala i sama rijaliti zvijezda. Međutim njegova sljedeća konstatacija pomalo je zabrinula sve.

Moja majka voli… – pisalo je, a Sejnti je dodao: – Da me ostavi samog.

Njegova opaska u prvi mah djelovala je simpatično, a onda su pojedini komentarisali da Karadšijanka “često ignoriše djecu”.

Naime, društvenim mrežama kruže snimci kako se Kim šminka i krije u toaletu od svoje kćerke Nort Vest.

Snimak je izazvao oprečne reakcije, od toga da je ‘mala Nort naporna’, do toga ‘da su simpatične’…

Podsjetimo, Kim i Kanje vjenčali su se 2014. godine i imaju četvoro djece, kćerku Nort Vest (6), sina Sejnta (4), kćerku Čikago (2) i sina Psalma (1).

Prvo dvoje nasljednika rodila je Kim, dok su Čikago i Psalma, starleta i reper dobili uz pomoć surogat majke koju su platili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh