Estrada

Prepoznajete li ovu djevojčicu: Danas je jedna od najboljih pjevačica u regionu

Međutim, kad saberem i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla i naravno vježbam svaki dan da budem još bolja, napisala je pjevačica

Djevojčica, Marija - Facebook

Ona je danas jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regionu, pobjednica Evrovizije 2007. godine i vlasnica najvećih hitova pop muzike na Balkanu. Kako i sama ističe, nije se mnogo promijenila.

Marija Šerifović objavila je na svojoj Facebook stranici fotografiju iz djetinjstva. Mala Marija pozirala je pored drveta japanske trešnje sa dužom kosom u majici, šorcu i patikama. I danas su joj to omiljena odjevna kombinacija pa zaključuje da se nije promijenila uopće.

– Realno nisam se promijenila uopće. Isto sjedim, isto me nervira kada me neko slika, isto volim samo drvo japanske trešnje, isto sam tvrdoglava, isto mi je omiljen šorc i majica i patike. Hmmm možda sam mogla neke stvari uraditi drugačije, možda sam mogle neke ljude izbjeći, možda je moglo malo mudrije u nekim trenutcima,možda sam mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima, možda sam mogla biti malo veće đubre prema neki ljudima, možda. Međutim, kad saberem i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla i naravno vježbam svaki dan da budem još bolja. Mini Me – napisala je Marija u opisu fotografije, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh