Estrada

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin zakazali svadbu

Poslije propalog braka s Kijom Kockar, srbijanski pjevač Sloba Radanović riješio je po drugi put da stane na ludi kamen..

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin - Paparazzo Lov

Poslije propalog braka s Kijom Kockar, srbijanski pjevač Sloba Radanović riješio je po drugi put da stane na ludi kamen – ovaj put s vjerenicom Jelenom Đuričanin kojoj će se, kako se priča, na vječnu ljubav i vjernost zakleti 19. septembra u 14 sati u opštini Voždovac, za kada je navodno zakazano vjenčanje.

Kako se navodi, Sloba i Jelena odabrali su sredinu septembra jer računaju na to da će se situacija sa koronavirusom do tada smiriti, a istog dana biće upriličeno i svadbeno veselje.

Prije nekoliko dana Sloba i Jelena došli su u opštinu Voždovac da zakažu građansko venčanje. Tražili su da bude sredinom septembra, te su dobili 19. – otkrio je izvor iz opštine Voždovac.

Par ne želi ogromnu svadbu, već toliko veliku da mogu pozvati sve ljude koji su od starta podržavali njihovu ljubav.

Planirano je 300 ljudi, Sloba i Jelena ne žele nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu i mnogobrojne kolege. Jelena već bira vjenčanicu. Svidjela su joj se tri modela svjetskih dizajnera, a najviše roze haljina sa bogatim cvijetom sa strane. Takođe joj se jako dopada elegantna kuši, jednostavnog, ali efektnog kroj , kao i perfektno skrojena vjenčanica boje šampanjca. Dekoracija će biti svedenih boja, sa dosta bijelog cveća, a bidermajer će napraviti od prirodnog cvijeća. Njih dvoje hoće da angažuju Magla bend, koji je jako popularan trenutno i uvijek zadužen za odličnu atmosferu, a kako se očekuje veliki broj ljudi sa estrade i javnog svijeta, biće ovo svadba za pamćenje – rekao je izvor.

Podsjećanja radi, i Sloba i Jelena imaju po jedan brak iza sebe – pjevačeva izabranica razvela se od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina, a u vezu sa Slobom stupila prošle godine, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh