Estrada

Preminula majka Ace Pejovića

Anđelka Pejović, majka Ace Pejovića (48), preminula je u ponedjeljak, 8. juna.

Aco Pejović - Novosti.rs

Pjevač je čitav život mnogo vezan za svoju porodicu i roditelje Anđelku i Isidora koji su radili u tekstilnoj industriji “Ljubiša Miodragović”.

Priča se da je Aco muzički talenat nasledio upravo od majke koja je imala sluha i lijepo je pjevala.

Podsjetimo, Anđelka je bila velika podrška sinu kada je njegova žena Biljana prije 2015. godine doživjela izliv krvi u mozak.

“Šta ću… Nije mom Aci lako, nadam se da će se sve dobro završiti. Mom sinu nije lako, mnogo se sekira i plašim se kako će sve ovo da izdrži. Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi. Kada samo čuli da je u bolnici, doživeli smo pravi šok, samo se nadamo da će dragi bog pomoći da sve bude dobro”, ispričala je tada Anđelka, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh