Estrada

Oglasila se Severina prvi put nakon što je Igor objavio fotografiju s njom

Severina se nakon nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama, ali i dalje ne spominje svog supruga Igora Kojića.

Ovo je prvi put da se Severina oglasila nakon čitave drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Igora Kojića, ne računajući fotografiju koja je nastala u suradnji s jednom hrvatskom kompanijom.

Pjevačica je objavila video s turneje Tridesete uživo, i to s nastupa u Beogradu. Podijelila je pjesmu Mili moj.

“Jedva čekam ponovne koncerte, a bit će ih ovo ljeto… Ovu pjesmu sam napisala u ljeto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu Zdravo Marijo, a ovo je snimka s turneje iz 2009. godine (beogradska Arena), napisala je Severina i pitala pratitelje koja im je najdraža turneja.

“Koja je vama najdraža turneja? Virujen u te live, Tridesete uživo, Dobrodošao u klub ili The Magic Tour?” dodala je ispod objave.

Podsjećamo, šuškanja o problemima u braku između Severina i Igora traju više od mjesec dana.

O problemima se počelo govoriti kada se Severina sama vratila u Zagreb, dok je Igor ostao u Beogradu. Pisalo se da je svađa krenula zbog Severininih zahtjeva za renoviranjem bazena te se nije mogla dogovoriti s Kebom i Oljom, piše “Index“.

Supružnici su prestali lajkati jedno drugom objave na društvenim mrežama, a ove godine izostala je i Igorova čestitka za Severinin rođendan.

Kojić je nedavno bio objavio ilustraciju kojom je insinuirao da su “pokrovitelji njegovog braka” dva medija iz Hrvatske i Srbije te Milan Popović koji se takođe nalazio na ilustraciji.

Severina je komentarisala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala je Olju i Kebu. Nakon toga prestali su se pratiti na Instagramu, a samo dan poslije ponovno su se zapratili.

Igor je otišao i korak dalje te je objavio fotografiju s pjevačicom.

“Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu”, napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu. Ona ni tu objavu nije lajkovala.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh