Estrada

Selena Gomez će prepustiti svoj profil na Instagramu crnačkim liderima

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica Selena Gomez najavila je da će svoj profil na Instagramu prepustiti crnačkim liderima.

Selena Gomez - Instagram

Gomez je priznala da joj je teško pronaći prave riječi kada je riječ o protestima Black Lives Matter koji su rezultat ubistva Georgea Floyda. On je preminuo nakon što je policajac prilikom hapšenja koljenom vršio pritisak na njegov vrat, prenosi “Klix“.

Pjevačica vjeruje da će njenim brojnim fanovima, kojih ima 178 miliona na Instagramu, koristiti da čuju gas crnačkih lidera.

“Mučila sam se da pronađem prave riječi o ovom važnom trenutku u historiji. Nakon što sam razmislila kako na najbolji način da iskoristim društvene mreže, odlučila sam da moramo čuti više od crnačkih lidera. U narednim danima ću im dati šansu da preuzmu moj profil na Instagramu te da direktno govore svima nama. Svi imamo obavezu da budemo bolji, a možemo početi slušajući otvorenog srca i uma”, poručila je Gomez.

Ona je prošle sedmice rekla da ne može “sjediti u tišini” nakon što je čula za smrt Georgea Floyda u Minneapolisu, piše Metro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh