Estrada

Otac joj je poljoprivrednik, a majka vaspitačica: Gdje je odrasla starleta Tijana Ajfon

Cijeli region juče je pričao o hapšenju starlete Tijane Ajfon i navoda da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu pro*tituciju, a vijesti su stigle i do njenog rodnog sela.

Tijana Ajfon - Screenshot

Naime, Tijana Ajfon je rođena u sremskom selu Popinci, a kako se saznaje, roditelji joj juče nisu dizali glavu od stida.

Selo Popinci – Novi.ba

Roditelji joj spuštaju glavu od sramote zbog svega što se desilo. Otac joj je poljoprivrednik i vrijedan čovjek, a majka vaspitačica, i ženi se ne izlazi nigdje iz kuće. A kako i bi…. Cijeli komšiluk bruji o hapšenju i pro*tituciji, to je sada glavna tema – otkriva izvor za “Blic“.

Inače, Tijana je svojevremeno tvrdila i da su joj finansijeri otac i deda, a otac je htio da je se odrekne tokom “karijere” zbog raznih priča koje su kružile o njoj.

Podsjećamo, starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu pro*tituciju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, saznaje “Srpska Info“.

U objektu je bilo 26 muškaraca i devet djevojaka.

U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 eura (20.000 KM) – potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh