Estrada

Ključni detalj: Jelenina majka primijetila čudne tragove na nasipu

Ljubica Marković je u nastavku svjedočenja istakla da se njena sestra bojala Marijanovića..

Jelena Marjanović - Screenshot

U nastavku suđenja za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović juče je svjedočila njena tetka Ljubica Marković (54) koja je tokom svog izlaganja iznela šokantne detalje u vezi tragova koje je Jelenina majka primijetila na mjestu ubistva.

Naime, tokom svjedočenja pred sudom, Ljubica Marković se prisjetila noći u kojoj su policajci tragali za Marjanovićevom i rekla da je sa njenom majkom komentarisala tragove u travi.

– Sestra mi je u jednom trenutku rekla: “ovde je neko nekoga vukao” – prisjetila se Ljubica tragičnih događaja. Kasnije, tokom istrage, ispostavilo se da je ovo važan trag jer je na tom mjestu Jeleni ispala gumica za kosu na kojoj su kasnije pronađeni DNK tragovi Zorana Marjanovića.

Ljubica Marković je u nastavku svjedočenja istakla da se njena sestra bojala Marijanovića i opisala njen razgovor sa sestrom Zoricom iz perioda kada je ona bila u bolnici, što se dogodilo sedam dana prije ubistva srbijanske pjevačice.

– Nema mi Jece, bolje mi je ovdje – rekla je Zorica svojoj sestri što se može protumačiti kao poruka da majka Jelene Marjanović nije htjela da napusti bolnicu i ode u dom kod Marijanovića jer se bojala da bude sama u njihovom prisustvu, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh