Estrada

Bizaran detalj na selfiju Jenifer Lopez preplašio ljude: Pjevačica se pohvalila isklesanim trbušnjacima, a svi gledaju u čovjeka iza nje

Desilo se! Neko je uspio da zasjeni Dženifer Lopez i to na njenoj slici koja je pre nekoliko dana napravila ogroman bum. Doduše, trebalo je malo vremena ali čudo se ipak dogodilo.

Jennifer Lopez - Instagram

Muzička zvijezda Dženifer Lopez (51) pohvalila se (ponovo) savršenim trbušnjacima na Instagramu. Fotografija je za nekoliko dana dobila skoro tri miliona lajkova. I ubrzo nakon objave postala je viralna. Pirčalo se i pričalo kako Džej Lo koja vežba kao titan, izgleda sjajno. Fanovi bi i dalje samo o tome pričali da nisu na slici primetili lice muškarca, iza pjevačice.

“Zašto muškarac iza nje drži ruku preko usta?”, “Okej, ko ili šta je to iza tebe?”, pišu u velikom broju pratioci Dženifer Lopez na Instagramu.

Pjevačica je slučajno kamerom uhvatila lice muškarca sa maskom na licu, a u prvi mah izgleda kao da stvarno drži ruku preko usta.

Sliku koja je nastala u teretani u Majamiju i dalje je vodeći hit na profilu Dženifer koja na IG-u ima 121 miliona pratilaca. Nije čak uspjela da je zasjeni ni njena slika sa vjerenikom Aleksom Rodrigezom, pored koje je napisala da je u ovim vremenima, sa naslovima takvim kakvi jesu, važno zagrliti voljene osobe i reći im koliko ih volite, prenosi “Zena Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh