Estrada

Severina Kojić izgubila još jedan sudski spor

Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor koji vodi oko borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

Severina Kojić - ATV

S obzirom na to da je pandemija korona virusa i dalje na snazi, nastupa nema već više od dva mjeseca, pa je i Severina navodno u finansijskim poteškoćama.

Piše se kako su ona i Igor pred razvodom braka, međutim, u hrvatskim sudovima nije prispio takav zahtjev, piše “24sata“.

Pjevačica je u međuvremenu izgubila još jedan sudski spor. Seve se žalila na privremenu mjeru Opštinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne smije objavljivati fotografije maloljetnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Takođe, morala je ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu mjeru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera“, navodi “24sata”.

Ukoliko slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve bi morala da plati nekih 660 eura, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Severina je početkom marta došla u Beograd kako bi vidjela sina Aleksandra, međutim, uslijedilo je proglašenje vanrednog stanja pa je ostala u porodičnoj kući svog supruga, Igora Kojića.

Nedugo zatim Severina se oglušila o mjere Vlade Republike Srbije, kada je prekršila mjeru obavezne samoizolacije nakon ulaska u Srbiju. Naime, kada je došla u Srbiju uputila se na Vračar, odakle je ispred zgrade Milana Popovića snimila video i objavila da joj ne dozvoljava ni da vidi njihovog sina Aleksandra.

Ubrzo je prekršila i policijski sat koji je bio na snazi od 17 sati do 5 sati, pa je morala da plati novčanu kaznu. Privedena je tada u policijsku stanicu Novi Beograd zbog kretanja bez dozvole za vrijeme policijskog sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh