Estrada

Top izgled u 61. godini: Supruga Đorđa Balaševića plijeni pažnju u mini suknji

Olivera Balašević gotovo je 40 godina u braku s poznatim kantautorom. Nedavno je s pratiteljima na Instagramu podijelila da je proslavila 61. rođendan, a sada je pokazala svoju top liniju u lepršavoj kreaciji s cvjetnim uzorkom

Olivera i Đorđe Balašević - Espreso.rs

Oliveru Balašević su obožavatelji upoznali kroz najljepše ljubavne pjesme njezinog supruga, a od prije nekoliko mjeseci imaju je priliku upoznati i preko Instagrama na kojem je otvorila profil. Ondje promovira svoju knjigu ‘Planeta dvorište’ ali i objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice.

Pratitelji joj često pišu kako je ljepša što je starija, da izgleda upola mlađe te da je najljepša baka u Novom Sadu a i s najnovijom objavom je svojim izgledom mnoge ostavila bez daha, piše “tportal“.

Na njoj pozira na merdevinama dok slika po zidu kuće, a mnogi su joj u komentarima govorili koliko lijepo izgleda: ‘Predivno”, ‘Genijalno , čarobno’,’ Vi ste kao heroina’, ‘Kao djevojčica’, a zanimalo ih je i ko ju je fotografisao.

Podsjetimo, Olivera i proslavljeni pjevač upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu, dok je Olivera još bila studentica, a Đorđe je iza sebe već imao dva albuma s grupama Žetva i Rani mraz. Olivera se tada bavila sportom – bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, međutim ostala je trudna. Vjenčali su se kada se Đorđe vratio iz vojske, šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana. Osim nje par još ima kći Jelenu i sina Aleksa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh