Estrada

Prijavila je direktorica škole: Severinu dva sata ispitivala policija

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII policijskoj stanici Trešnjevka u Zagrebu, na ispitivanju zbog prijave direktorice Osnovne škole “Matija Gubec” Ljiljane Klinger da joj je prijetila 10. marta ove godine. Iz stanice je izašla oko 12.30 sati.

Severina-Kurir.rs

Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći – rekao advokat Matić za “Jutarnji“, a isto nam je ponovila i Severina Kojić, koja je bila prilično iznenađena kad nas je ugledala pred policijskom stanicom uoči početka ispitivanja.

Ljiljana Klinger direktorica je škole koju pohađa sin Severine Kojić i Milana Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao prijetnju navodno se dogodio 10. marta, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu.

Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dječaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se vidjeti na sudu te da je ona sljedeća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh