Estrada

Maja Šuput emotivno čestitala suprugu godišnjicu braka: Hvala što si me brzo oženio

Maja Šuput na svom Instagram profilu podijelila je video kojim je suprugu Nenadu Tatarinovu čestitala prvu godišnjicu braka.

Maja Suput i suprug - Instagram

“Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio… Sretna ti PRVA godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: Još sto pa opet. Volim te”, napisala je pjevačica ispod objave.

Brojni pratitelji čestitali su godišnjicu u komentarima.

“Sretna godišnjica Tatarinovi”, “Još 100 lijepih zajedno”, “Sretna godišnjica dragi ljudi”.

Čestitkama su se pridružile i poznate osobe, između ostalih, Nataša Janjić, Sementa Rajhard, Katarina Baban, Sandra Perković i Marko Grubnić, koji je dizajnirao vjenčanicu u kojoj je Maja izrekla sudbonosno “da”.

Inače, Maja i Nenad vjenčali su se u istarskim Balama. Vjenčala ih je matičarka pred nekolicinom prijatelja i najbliže obitelji, a slavlje je nastavljeno u staklenom šatoru koji je bio ispunjen cvijećem i svijećama, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh