Estrada

Pink otvorila dušu o borbi nje i njenog sina sa korona virusom

Američka pjevačica Pink je otkrila sa čime su se ona i njen trogodišnji sin Džejmson suočavali tokom borbe protiv koronavirusa.

Pink - Instagram

Ona je za NBC News napisala tekst u kom se osvrće na trenutnu pandemiju, kao i na to šta ona znači za majke širom svijeta.

Pink, koja je otkrila početkom aprila da se ona i njen sin bore protiv koronavirusa, opisala je svoj put.

“Borba sa COVID-19, zajedno sa mojim trogodišnjim sinom, bilo je fizički i emotivno najteže iskustvo koje sam imala kao majka. Sedam dana nakon što smo dobili rezultate testa, moj sin je i dalje bio bolestan. Bilo je to zastrašujuće, nisam znala šta bi sljedeće moglo da se desi“, napisala je ona.

“Ali, naša priča nije jedinstvena. Postoje majke širom Amerike i svijeta, koje se svakodnevno suočavaju sa istom neizvjesnošću. Nemaju sve porodice, pogotovo one koje žive u izbjegličkim kampovima ili favelama, mogućnost da poštuju socijalnu distancu“, nastavila je.

“U mnogim dijelovima svijeta potrebno je nekoliko sati da bi se pristupilo vodi, a čak i tada sapun može biti nedostižan luksuz“, upozorila je Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh