Estrada

Njena sestra se utopila sa 13 godina: Zadesila ih strašna tragedija, Kostićeva jedva preživjela veliki gubitak

Mina Kostić ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored kćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo.

Mina Kostić - Kurir.rs

Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvijek zavila u crno – te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često sjeti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš rijetko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj… Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i prije nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš… Život ide dalje – ispričao je Minin blizak prijatelj, a i sama pjevačica je priznala koliko joj je teško pao ovaj tragičan događaj, prenosi “Hayat“.

Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnijela – kaže Mina, koja ističe da je sretna što je sa braćom i sestrama u sjajnim odnosima.

Također, nije krila koliko joj je teško pala očeva smrt 2016. godine.

Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svjesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je. Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – iskrena je bila Mina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh