Estrada

Najljepša Srpska pjevačica prije 10 godina: Danas izgleda potpuno drugačije

Danas je jedna od najljepših srpskih pjevačica i muškarci i žene saglasni su u jednom – ona je oličenje lijepe djevojke. Zgodna, energična, prirodna, vesela, Milica Pavlović veoma brzo postala je popularna na estradnom nebu Srbije.

Milica Pavlović - Alo.rs

Ona ređa hit za hitom, ali često su ipak u prvom planu njeno zavodljivo đuskanje na sceni, ekplozivni nastupi i provokativna izdanja u kojima pokazuje koliko samo izvajano tijelo ima.

Lijepa pjevačica se zapravo i nije mnogo promijenila, sem što sada neguje se*sepilniji imidž i što se za njenu frizuru i šminku profesionalni šminkeri – ona je ostala ista.

View this post on Instagram

Behind the scenes ?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Poznato je i da se ova 28-godišnjakinja nije podvrgavala estetskim zahvatima, i o tome je u nekoliko navrata i javno govorila.

– Nisam radila nijednu estetsku korekciju na sebi i još ne želim to da radim. Smatram da nema potrebe da nešto mijenjam na sebi, a obično nesigurni ljudi odlučuju da se podvrgnu plastičnoj operaciji. Jednom kada nešto korigujete onda stalno želite još. Više sam pobornik da se dobra zadnjica i vitko tijelo mogu dobiti treningom, a ne na stolu za operacije. Međutim, jedan prijatelj mi je rekao da u životu moram da pazim šta govorim jer riječi su najopasnije. Ko zna, možda u nekim pedesetim godinama ipak legnem na taj sto – istakla je Pavlovićeva.

Podsijetimo, folk zvezda probila se u svijet poznatih učešćem u takmičenju “Zvezde Granda” i to u sezoni 2011/2012.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh