Estrada

Seka Aleksić fotografisala se sa majkom, pratioci oduševljeni: Od nje je nasljedila i ljepotu i harizmu

Pjevačica Seka Aleksić redovno objavljuje detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, pa tako često imamo prilike da zavirimo u njen dom, te da pratimo odrastanje njenih sinova Jakova i Jovana.

Seka Aleksić - Instagram

Takodje, atraktivna brineta nerijetko sa pratiocima na Instagramu, kojih ima 1, 3 miliona, dijeli fotografije svojih odjevnih kombinacija, te zanimljivih make up izdanja i svih onih sitnica koje svaka žena obožava.

No, ipak Seki je porodica ispred svega, što i dokazuje svojim izjavama za medije, ali i posvećenošću svom suprugu i sinovima, prenosi “Žena Blic“.

Nije tajna ni da je folk diva veoma vezana za majku Ibrimu, koja joj je oduvek bila najveća podrška, i koja je sama odgajila Seku i njenog brata u velikoj oskudici.

“Mila moja majkica ❤️ Lepotica i anđeo moj”, napisala je popularna 39-godišnjakinja pored fotografije, a pratioci nisu štedeli reči hvale, te su se svi usaglasili da veoma podskeća na majku.

Seka se nerijetko prisijeti svog teškog detinjstva i oduvijek je isticala koliko je mama odigrala veliku ulogu u tome da je izvede na pravi put.

Ibrima se rijetko pojavljuje u javnosti, ali kad god je pjevačica pokaže na Instagramau ne nedostaje komentara kako je upravo od nje nasljedila ljepotu i harizmu.

View this post on Instagram

Mila moja majkica ❤️ lepotica i andjeo moj!

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh