Estrada

Soraja se prvi put oglasila nakon vijesti o tajnom vjenčanju sa milionerom

U javnost je prije nekoliko dana dospjela informacija da se starleta Soraja Vučelić tajno udala i to za holandskog milionera.

Soraja Vučelić - Instagram

Soraja je prošlog vikenda uhapšena u Crnoj Gori zbog kršenja mjera propisanih tokom vanrednog stanja, a tada je otkriveno i da je svom prezimenu Vučelić dodala i prezime Masoni.

Zatim je objavljeno da se tajno udala za milionera iz Holandije, te da sada nosi i njegovo prezime, a starleta se sada prvi put nakon ovih navoda oglasila.

Iskreno, ne bih da pričam o privatnom životu, to je ipak moja stvar i ne želim da to iznosim javno. Jedva čekam da se otvore granice da odem tamo gdje mi je mjesto – kazala je Soraja za “Telegraf“, a kako se navodi mislila je na grad u kom joj živi suprug.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh