Estrada

Nova serija o Dajani razbjesnila prinčeve: Htjela se ubiti 4 puta

Prinčevi Vilijam (William, 37) i Hari (Harry, 35) suočit će se uskoro s novom patnjom, piše „Daily Mail“.

Princeza Diana - CBSNews.com

Na Netflixu izlazi kontroverzni dokumentarac ‘Being Me: Diana’ koji prati životne turbulencije njihove pokojne majke, princeze Dajane (Diana).

Dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala oduzeti život čak četiri puta.

Producenti planiraju četiri nastavka, a priča će pratiti borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak s princom Čarlsom (Charles, 71) i bolno djetinjstvo.

– Vilijam i Hari će biti jako uzrujani i bijesni – rekao je anonimni izvor britanskim medijima.

Netflix je već sarađivao s princom Harijem, a on i supruga Megan (Meghan, 38) trenutno vode pregovore sa streaming servisom vezano uz buduće projekte pa se šuška kako će ovaj dokumentarac narušiti njihove odnose.

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati dosad neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratit će njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Čarlsa.

Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh