Estrada

Đorđe David nakon što je prebolio koronu opet u bolnici: “Kad te hoće onda te hoće”

Nakon se nekoliko sedmica liječio od koronavirusa, srpski pjevač Đorđe David opet je hospitaliziran, ali samo na kratko.

Đorđe David - Expresstabloid.ba

Naime, pjevač je doživio nezgodu uslijed koje je slomio nogu pa nije bilo druge nego da završi u bolnici. “Eto… Slomih nogu! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina. Jedan mali stepenik i to je to”, napisao je uz snimku koju je podijelio na Instagramu.

“Kad te hoće, onda te hoće… a taman smo se riješili koronavirusa”, govori u videu prije nego pokaže nogu na kojoj će morati nositi gips barem dvije sedmice, prenosi “Index“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh