Estrada

Amir Kazić Leo izgubio je dva prijatelja zbog korone; opisao njihove strahovite bolove

Popularni pjevač Amir Kazić Leo, nedavno je izgubio najboljeg prijatelja, kojeg je zadesio korona virus.

Amir Kazić Leo - Expressmag.ba

Pjevač je za “Dnevnik” otkrio kakvo je stanje u Brtonigli gdje provodi trenutno svoje dane.

Dobro sam, vrijeme provodim u Istri, u Brtonigli, supruga i ja i naš pas Triksi. Tu smo došli 10. marta obaviti nekoliko sitnica i tu nas je, eto, sve ovo zajedno zadesilo – otkrio je Leo.

To malo mjesto u Istri ovih će dana biti upamćeno po tome što je zabilježilo prvi smrtni slučaj od korona virusa.

Da, nažalost, Brtonigla je bila, takoreći, epicentar korone u Istri. Tu je puno zaraženih, ja mislim da je Brtonigla imala nekih 12, nažalost, i prvi preminuli je moj prijatelj Nino – rekao je pjevač.

Leu je korona nedavno uzela još jednog prijatelja.

Nedavno nas je napustio moj dobar prijatelj Željko Lapec, sa kojim sam prijatelj već nekih 25, 26 godina. Kako se obično svako toliko čujemo, onda sam ga nazvao, znam da je bio u Austriji, pa se vratio iz Austrije i ja sam ga nazvao, da vidim kako je, i kad mi se javio, jedva je govorio. Onda mi je objasnio da je, kako se vratio iz Austrije, najvjerovatnije dobio korona virus.

Bio je kod kuće, imao strahovito teške bolove, rekao je kao da u plućima ima dvije, tri kile smrskanog stakla, i kad udiše, da ga to probada i da ga boli. I supruga i kćerka, sve troje su bili pozitivni. Nažalost, nije izdržao, napustio nas je, tako da je to već, eto, druga osoba koju znam koja je preminula od korone – ispričao je Leo, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh