Estrada

Sestra Tanje Savić se oglasila: “Bezbjedna je, čim je kod kuće” – Šta kažu komšije

Porodica joj je velika podrška.

Tanja Savić - Telegraf.rs

Srbijanska pjevačica Tanja Savić prošla je kroz pravu dramu, kada je otišla u policiju gdje je, kako se pisalo, navodno prijavila svog supruga Dušana Jovančevića za zlostavljanje, međutim pjevačica se potom oglasila i rekla da su ih opljačkali i da je u policiju išla da prijavi krađu, piše “Blic“.

Sad se oglasila njena sestra Biljana koja je rekla da su joj oni pružili zaštitu.

– Bezbjedna je, naravno. Čim je kod kuće i sa nama, onda je bezbjedna – rekla je ona, ali je ubrzo na sufliranje ukućana spustila slušalicu.

Kako kažu komšije, Tanja je još odavno zabranila porodici da daje izjave za medije, ali i u komšiluku da pričaju o njenom životu, naročito kada je u pitanju njen brak.

Pjevačici je, kako kažu, najveća podrška sestra Biljana koja se trudi da sve vrijeme bude uz Tanju, ali i zabavi mališane da ne bi osjetili da se nešto dešava. Za to vrijeme Tanja ne izlazi iz kuće i pokušava da smisli dobar scenario, poput onog da je policiju zvala jer joj je stan opljačkan, a ne za to što je prijavila supruga za nasilje.

– Tanjina porodica ne priča mnogo o Dušanu, vjerovatno im je ona i zabranila da govore sve i svašta. Čudna su porodica, nekad su se i međusobno svađali pa mirili, to su njihova posla i gledamo da u to ne zalazimo. Tanji je sestra najveća podrška i mnogo su bliske. Bilja Tanjinu djecu voli kao svoju. Šta je sa Dušanom, ko zna. Svađali su se i ranije, priča se da je on prijeke naravi, ali ona mu se ipak uvijek vraćala. Sigurno će i sada biti tako, preći će preko svega kao da se nije ni desilo. Ona krije od svih šta se dešava između nje i Dušana, ne znam ni da li porodici sve priča da ih ne sekira – priča komšija porodice Savić, dok jedna komšinica objašnjava da su sinovi sada sa Tanjom.

– Tanjinu porodicu mnogo volim i poštujem, svi smo se radovali kad je ona uspjela i postala poznata. To su obični ljudi, gajili su djecu i pazili najbolje što su znali. Tanja se nije promijenila, svoj djeci u komšiluku donosi svoje albume i poklanja. Kao da joj je ostalo žao što nije dobila kćerku, kad god je dolazila moju unuku je uzimala za ruku i vodila kod nje da je šminka. Uvijek je voljela djevojčice. Koliko znam, sinovi su sada kod nje. Ona je uvijek bila fina i nasmijana, ali, eto, niko od nas ne zna šta mu sudbina nosi i s kim će djecu dobiti. Žao mi je nje, ali šta će ako je moralo ovako. Bolje da se razvede ako već ne ide.

Komšinica Dosta, koja je među prvim komšijama Savića, kaže da je Tanji majka bolesna te da u posjetu ne idu često:

– Nismo išli kod Tanjine porodice, majka joj je starija a i bolesna, pije puno lijekova, nije situacija da se posjećujemo. Čujemo se telefonom, u lijepim smo odnosima i svi su fini. Ne izlaze iz kuće, ne znam sada šta se dešava.

Pričalo se da je Dušan bio poročan

Mjesecima se u javnosti pričalo da se Tanjin suprug Dušan na jednoj klinici navodno liječi od narkotika.

– Svašta se pričalo i za te poroke i da je ljubomoran. Ma, ko će ga znati. Žao mi je Tanje jer je dobro dijete, ali čini mi se da je pomalo naivna pa olako prelazi preko nekih stvari – kaže komšinica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh