Estrada

“Manite se mog braka i muža”: Karleuša nikad oštrija

U pojedinim medijima pojavila se informacija da su Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno na pragu razvoda.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Blogspot

Naime, špekulacije o ovome pokrenula je priča kako se fudbaler i pjevačica tokom Uskrsa u njihovom domu u Beogradu nisu fotografisali niti jedanput zajedno, već su se oni slikali samo ponaosob sa kćerkicama Nikom i Atinom. U međuvremenu, Jelena je rješila da stane na kraj sa ovim pričama, tako da se na Instagramu oglasila žestokim saopštenjem.Ona je navela da je njena porodica njena stvar i da će detalje njenog braka saopštiti ona sama. Takođe, objavila i fotografiju gdje su svi zajedno na okupu, piše “Express tabloid“.

Manite se “gospodo” mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka TO ĆU BITI JA jer samo JA znam istinu o mom privatnom životu Svakako NE nesrećnici koji OTVORENO ŽELE ZLO i ne stide se toga, baveći se tuđim životom. Shvatite. Ne vrijedi vam… jer sam ja jedna jača od svih vas gremlina– napisala je Kareluša.

Jelena Karleuša i Duško Tošić – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh