Estrada

Prije Mrke, Ana Bekuta je ljubila njega: Muzičar koji je 10 godina bio u sretnoj vezi sa pjevačicom

Šarmantna srbijanska pjevačica već osam godina je u vezi s penzionisanim inženjerom i bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem, a malo je poznato da je prije mnogo godina voljela jednog muzičara.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka - Kurir.rs

Kako su prije nekoliko godina pisali srbijanski mediji, na samom početku karijere jedna od najcjenjenijih pjevačica narodne muzike Ana Bekuta provela je punu deceniju u nevjenčanoj vezi sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom, piše “Informer“.

Preja je tokom osamdesetih godina 20. vijeka živio u Njemačkoj i u Sjedinjenim Američkim Državama, a po povratku u Jugoslaviju počeo je da se bavi isključivo narodnom muzikom.

On je oformio muzičku grupu, ali nije imao pjevačicu, zbog čega je raspisao oglas. Na njega se javila Nada Polić, koju danas znamo pod imenom Ana Bekuta.

Ovaj muzički sastav je nazvan Anabe, a ljubavna veza između Ane i Preje je navodno trajala do 1992. godine. Pjevačica je okončala ovu vezu, upoznala klavijaturistu Slobodana Šmakića i iz Šapca se preselila u Beograd.

Ova ljubav trajala je do 2000. godine, a sljedeći za kojeg je poznato da je osvojio srce šarmantne pjevačice je Milutin Mrkonjić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh