Estrada

Lepa Brena plakala u emisiji uživo / Jovana Joksimović smirivala pjevačicu: “Korona nas je bacila na koljena”

Pjevačica teško podnosi ono što se događa u zemlji i svijetu…

No image - Haber.ba

Lepa Brena uključila se uživo u emisiju “Jutro” i porazgovarla sa srbijanskom voditeljicom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila Srbiju, ali i čitav svijet zbog pandemije koronavirusa, piše “Alo!“.

Pjevačica je na društvenoj mreži Instagram održala već tri mini-koncerta sa svojim saradnicima, a njena muzika pomaže da mnoštvo publike izdrži težak period u izolaciji.

Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mjesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pjevamo bez obzira na čitavu situaciju – otkrila je Brena.

Lepa Brena pored muzike sa suprugom Bobom Živojinovićem je ulagala u druge poslove, pa njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena.

Moja situacija je specifična. Odavno ne pjevam jer riješavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na koljena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast – istakla je pjevačica koja ne ide iz stana ni po namirnice, već se pridržava svih mjera zaštite.

Brena je u jednom trenutku postala izrazito emotivna nakon što joj je pušten video iz Italije gdje se sa balkona pjeva njen pjesma, pa se zaplakala u uprogramu uživo.

Reagujem pretjerano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Cijeli svijet se nikada nije našao na koljenima. Često mi se plače – rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

Bože, gdje sada da zaplačem usred emisije – konstatovala je jedna od najvećih balkanskih zvijezda dok ju je Jovana smirivala.

Emisiju su završili uz zaključak da koronavirus nema pasoš, ali ga nema ni muzika, tako da nam jedino ostaje da se borimo dobrom energijom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh