Estrada

Razdor u pjevačevoj porodici / “Ti si za sve kriva…” – Majka Darka Lazića “udarila” na snajku Marinu?

On najviše ispašta u cijeloj priči.

Marina Gagić i Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Određena svota novca koju je uštedio, Darko Lazić ostavio je sa strane kako bi sinu Alekseju i Marini pružio neophodne stvari koje su im potrebne za život, prenosi “Scandal“.

Pored toga, bivšoj supruzi Ani Sević plaća alimentaciju zbog kćerke Lorene te zbog toga, kako se navodi, poznati srbijanski folker nema odakle da vraća kamate. Zbog svega toga, pjevač se našao u jako teškoj situaciji i nije siguran na koju stranu da se okrene, budući da je, kako je pomenuto, bez primanja.

Međutim, kako bi barem djecu obezbjedio, riješio je da sve što ima prepiše na Marinu i sina Alekseja.

Kad je Darko saopštio roditeljima da će zvati advokata i da će sve dati Marini, majka Branka je skočila na njega: Ma da li si ti normalan?! Hoćeš li da svi ostanemo na ulici?! Ona je još dijete! Šta ona misli, siktala je Branka, pa je onda i na Marinu udarila: Ti si za sve kriva! Zbog tebe ćemo biti na prosjačkom štapu, ne dam ti naše imanje! Darko, ne možeš ovo da uradiš! Neću da se poslije sudim sa snahom – prepričava izvor i za kraj kaže:

Darko u cijeloj priči najviše ispašta. Rastrzan je, pa dečko ne zna gdje bije od brige i obaveza! Nedavno su ga uhvatili i za vrijeme policijskog sata kada nije smio da bude van kuće, pa je i tu popio kaznu od 150.000 dinara. Zamislite u kolikim je problemima kad je i za to molio da sve plati na tri rate – završava priču izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh